Le Sirop de Monin White Chocolate
Sirup s príchuťou bielej čokolády
Biela čokoláda nepochádza zo samotného kakaového bôbu, ale z kakaového masla, ktoré jej dodáva krémovú kakaovú chuť.
Tento lahodný sirup má bohatú, jemnú chuť s nádychom vanilky, vďaka čomu je dokonalým spoločníkom iných chutí, ako je červené ovocie a marakuja. Kávam ako je latte, mokka alebo koktejlom dodáva kremový ráz.
Le Sirop de Monin Caramel
Karamelový sirup
Karamel, ktorý sa získava varením cukru a vody, je pochúťkou, ktorú si môžete vychutnať v mnohých podobách. Buď tvrdá, mäkká alebo tekutá, je to sladká prísada, ktorá má množstvo aplikácií. Často sa používa v pečive ako glazúra, omáčka alebo obloha, používa sa aj v kulinárskom svete a často aj v parfumériách. Sladká chuť karamelu sa úžasne kombinuje s veľkým množstvom ovocia.
Tento jedinečný sirup zachytáva všetky chute tejto pochúťky – dodáva skutočný nádych sladkosti do káv, frappé alebo latté.
Le Sirop de Monin Vanilla from Madagascar
Sirup s príchuťou madagaskarskej vanilky
Madagaskarská vanilka, uznávaná po celom svete, je známa svojimi aromatickými vlastnosťami a dlhým tradičným spôsobom výroby. Vanilkový kvet sa zbiera po roku pestovania a potom sa viac ako 6 mesiacov premieňa na lusk. Vanilka, ktorá sa často používa vo svete pečiva, ale aj v oblasti nápojov a kávy, je skvelým spoločníkom čokolády a množstva ovocia.
Tento sirup ponúka skutočné tóny sviežich vanilkových strukov, ktoré umožňujú vytvoriť prekvapivé zvraty. Horúce čokolády, kávy, ľadové latté a iné lahôdky dostanú ten správny šmrnc.
Le Sirop de Monin Macadamia Nut
Sirup s príchuťou makadamových orieškov
Makadamový orech, pestovaný v Queenslande v Austrálii, bol objavený pred viac ako 5000 rokmi. Tento orech pozostáva z bielej mandle uzavretej v okrúhlej hnedej škrupine. V minulosti bol často používaný na výrobu oleja na varenie a kozmetiku – použitie sa však v priebehu rokov zmenilo. Môžete ho maškrtiť, skaramelizovať, dať si ho ako aperitív, ako dezert alebo aj ako príchuť zmrzliny či na jemné dochutenie nápojov.
Lahodné tóny makadamového orecha sa príjemne prejavia v mliečnych a alkoholických nápojoch.