Zobrazuje sa všetkych 11 výsledkov

  • Vermouth Cinzano Bianco 15% 0,75L

    8.30

    Sladký vermút s plnou chuťou z Talianska s voňavou, plnou a delikátnou arómou. Cinzano Aperitif pochádza z dokonalého spojenia vína, alkoholu, cukru a infúzie byliniek s korením.

  • Vermouth Cinzano Rosso 15% 0,75L

    8.30

    Cinzano Rosso je vermút tmavočervenej farby zahalený do intenzívnej lahodnej citrusovej chute. Sladké a voňavé, končiace jedinečným, ale príjemne horkým chuťovým záverom.

  • Vermouth Cinzano Extra Dry 18% 0,75L

    8.30

    Cinzano Extra Dry je príjemne suchý vermút svetložltej farby. Prekypuje chuťami, ktoré sú oživené charakteristickým znakom aromatických byliniek, telo je oblé, príjemné a hladké.

  • Vermouth Cocchi Barolo Chinato 0,5L

    36.10

    Ikonické Barolo Chinato sa stále vyrába podľa pôvodnej receptúry vytvorenej Giuliom Cocchi, kde sa víno Barolo DOCG ochucuje kôrou chinínovníka, rebarborou a koreňom horca, ako aj vzácnymi semenami kardamómu, ktorého aktívne princípy sa extrahujú pomalou maceráciou pri izbovej teplote a následným vyzrievaním v sudoch po dobu takmer jedného roka. Typické vyrovnanosťou a rovnováhou arómy s okamžitou príjemnou chuťou a príjemným pretrvávaním vône. Objaviteľ jeho pôvodnej receptúry, Giulio Cocchi, bol aj protagonistom difúzie Barolo Chinato.

  • Vermouth Cocchi Riserva Venaria Reale 0,75L

    48.90

    Riserva la Venaria Reale bola vytvorená spoločnosťou Cocchi na vytvorenie medzníka v kategórii „Riserva“ vo Vermouth di Torino receptúr. Rastlinné látky a rafinácia boli starostlivo skúmané a vypracované. Existuje spoločný plán pestovania Artemisia Absinthium, Piemondská mäta a ďalších rastlín v rezidencii Potager Royal, ktoré sa stali nevyhnutnou súčasťou receptúry Cocchi Riserva Reale. Má silnú miestnu identitu (piemondské víno, bylinky z kráľovských záhrad a okolitých Álp) a historickú súdržnosť (základnú úlohu, ktorú zohrávala kráľovská rodina Savoia pri šírení moderného vermutu).

  • Vermouth Cocchi Dopo Teatro Amaro 0,75L

    24.40

    Vermouth Amaro Cocchi bol vytvorený podľa pôvodnej receptúry Giulia Cocchi, v ktorom sa palina obohacuje o rebarboru, horké drevo, právenku latnatú a dvojitý extrakt chinínovníka. Pridaním Barolo Chinato k základnému vínu sa získava delikátny červený odtieň a ďalšia jemná a komplexná chuť úplne v štýle Cocchi.

  • Vermouth Cocchi Di Torino Storico 16% 0,75L

    20.90

    Vzrušujúci vermouth, bohatý na vnemy: spomedzi bylín a aromatických korenín stoja v popredí palina a citrusy s ich vyrovnanými horkými a citrusovými tónmi, ktoré charakterizujú štýl Cocchi. Bohatá chuť so silnými náznakmi kakaa a horkého pomaranču. Z infúzie niekoľkých skvelých a vonných driev získavame na koniec jemné arómy gáfru a rozmarínu. Z menej výrazných prísad môžeme vymenovať byliny a drevá z jedinečnou arómou, ako napríklad santal, pižmo, myrha a muškátový orech.

  • Cocchi Rosa Americano 0,75L

    20.90

    Vermut vytvorený podľa tradičného nápoja Amaricato, ktorý je charakteristický pridávaním bylín a korenín do vína. Zákla Cocchi Rosa tvorí červené víno, ktoré je infúzované koreninami a bylinami, ktoré vytvárajú jeho harmonickú chuť. Vynikajú najmä chute šafránu, vanilky a ružových lupeňov.

  • Cocchi Americano Bianco 16,5% 0,75L

    20.20

    Vermut vytvorený podľa tradičného nápoja Amaricato, ktorý je charakteristický pridávaním bylín a korenín do vína. Cocchi Americano je biele víno infúzované koreninami a bylinami, ktoré vytvárajú jeho harmonickú chuť. Vynikajú najmä chute bazy, pomarančovej kôry, kvety Artemesie a ďalsie bylinky.

  • Vermouth Martini Rosso 15% 0,75L

    7.90

    Vyrábaná podľa pôvodnej receptúry Luigiho Rossi-ho. Je bohatý, aromatický a veľmi komplexný. Výrazná vôňa, horkosladký nádych a bylinný charakter robia z tohto vermutu prirodzene osviežujúci nápoj.

  • Vermouth Noilly Prat Dry 18% 1L

    17.70

    Noilly Prat je originálny suchý vermouth pochádzajúci z Francúzska. Prvýkrát ho pripravil francúzsky bylinkár Joseph Noilly v roku 1813 v Marseille ako prvý suchý vermút na svete. Výborne sa hodí do kokteilov či len samotný na ľade.

End of content

End of content